Luchtballon

Gister een gezellige knutseldag gehad met mijn lieve dinnetje. Wat was het ontzettend gezellig! Onze challenge, deze keer wel ‘iets’ maken en niet alleen maar kletsen en pizza eten.

Ik liet mijn oog vallen op een toffe luchtballon mal uit de cloud9crafts shop. Ik heb zoveel bewondering voor luchtbalonnen. Zeker nadat ik er zelf in gevaren had zo’n 3d mal nog niet eerder tegen gekomen. Deze is van Spellbinders. Eerst een proefballon en daarna voor t eggie.

Daarna was het een zoektocht wie er in de ballon mocht meevaren. Zoals je ziet is dit het super schattige konijntje van crafters companion. Hij paste perfect! En kijk dat kontjeeee!!! Hihi hij staat zelfs op zijn teentjes. Heb nu nog meer ideeen voor deze mal! Binnenkort vast hier meer van! Eerst maar verliefd deze aanstaren komende week!

En nu… voetjes omhoog en lief voor mijzelf zijn. Het was laat… uuh vroeg hahaha hup max! 🏎

19 juli 2020 | | Geplaatst in Geen categorie |

Leave a Reply